Medical news

Keep up to date with the latest news in health, including recent announcements and new research.

НАЈНОВО во Стомадент – најдобриот 3D компјутерски томограф

Не повеќе од она што пациентите го посакуваа, не помалку од она што на пациентите им беше потребно.

Vatech 3D Smart е најсовремениот 3D компјутерски томограф кој го ставаме на располагање за сите пациенти од Источниот и Североисточниот регион на Македонија.

10 стоматолошки трендови во новата 2021 година

МОДЕРМ МАРКЕТИНГ, како агенција специјализирана за медицински и фармацевтски маркетинг, се смета одговорна да биде постојано во тек со најновите трендови во стоматологијата и она што тие потенцијално би значеле за клиентите. 2020 е речиси на самиот крај и со новата година (и новата деценија) веќе на повидок, време е заедно да прегледаме само 10 од современите трендови во стоматологијата, поточно оние кои би можеле да се применат и кај нас.

Избелување на забите со Opalescence™ Boost™

Opalescence™ Boost™ гелот содржи специјална формула со 40% пероксид, кој покажува видливи резултати само еден час по третманот!