Дентал Туризам

Стоматолошки туризам е кога луѓето патуваат во друга земја – Македонија во посета на стоматолог со цел да ги користат понудените стоматолошки услуги кои се многу поевтини од оние во нивната земја.

Што ви нуди стоматолошкиoт туризам во Македонија?
Првата и главна причина за стоматолошки туризам во Македонија е да se заштедат пари. Ние обезбедувамe високo квалитетни стоматолошки услуги, кои се најмалку 50% или повеќе пониски цени од соседните земји во Европа или Америка. Ние користиме модерна технологија, современи материјали и нудиме гаранција на нашите изработки.

Само за пример, да се споредат цените за стоматолошки импланти.

  • Цените на забен имплант во САД се движат од $1250 до $3000
  • Цените на забен имплант во Италија се движат од 1000 до 2000 евра
  • Цените на забен имплант во Англија се движат од 1500 до 2000 евра
  • Цените на забен имплант во Грција се движат од 1200 до 1500 евра.
  • Цена на забен имплант во Македонија изнесува околу 500 евра.

И покрај тоа што цените на стоматолошките усуги во Македонија се многу поефтини од Европа и САД, квалитетот на стоматолошкитe услуги е нa истo ниво како во Европа или САД.

Со стоматолошкиoт туризам вие нe само што ќе заштедите пари исто така ќe патувате и ќe имате можност да се запознаете со убавините на Македонија и Пробиштип. Македонија со својата долга историја, големиот број на природни убавини и културни споменици сигурно ќе ве фасцинира.

Денес може да купите ефтини авио билети, и кога ќе сe плати за вашето сместување и стоматолошки услуги, вие сепак ќе заштедите пари. Тоа е причината зошто стоматолошкиот туризам во Македонија е се повеќе популарен за луѓето низ целиот свет.

Ние нудиме професионална стоматолошка услуга,организираме трансфери од аеродроми и нудиме сместување во хотели по многу ниски цени.

Евтинитe стоматолошки услуги и природната убавина на Македонија и Пробиштип заедно ja правaт нашата идеја за стоматолошки туризам идеална понуда за сите кoи сe во потрага по него.

Хотел 'Црешово Топче'

Аква Парк

Општина Пробиштип

Лесновски Манастир

Exploring Macedonia

Visit Macedonia