10 стоматолошки трендови во новата 2021 година

МОДЕРМ МАРКЕТИНГ, како агенција специјализирана за медицински и фармацевтски маркетинг, се смета одговорна да биде постојано во тек со најновите трендови во стоматологијата и она што тие потенцијално би значеле за клиентите. 2020 е речиси на самиот крај и со новата година (и новата деценија) веќе на повидок, време е заедно да прегледаме само 10 од современите трендови во стоматологијата, поточно оние кои би можеле да се применат и кај нас.

Прочитај повеќе

Избелување на забите со Opalescence™ Boost™

Opalescence™ Boost™ гелот содржи специјална формула со 40% пероксид, кој покажува видливи резултати само еден час по третманот!

Прочитај повеќе
Категории
Архиви

3 days ago

Стомадент
🌟 Вовед во иднината на стоматолошката слика во Стомадент: компјутерскиот томограф Vatech🦷Во Стомадент го олеснуваме животот на нашите пациенти со најновата технологија за стоматолошка дијагностика. Нашата стоматолошка ординација е опремена со Vatech компјутеризиран томограф, најсовремен уред кој поставува нови стандарди во стоматолошкото снимање.🖥️Зошто да го изберете Vatech за вашата стоматолошка снимка?☑️Иновативен систем 3-во-1: Добијте сеопфатна дијагностика детална 3D слика, панорамски и цефалометриски способности - сите во еден уред.☑️1 скенирање, 2 слики: нашиот Vatech нуди неспоредлива ефикасност. ☑️Едно брзо скенирање обезбедува и КТ слика и слика за автоматска панорама, намалувајќи ја потребата за повеќекратно снимање.🖥️Висок квалитет на сликата: доживејте јасност како никогаш досега со SMART технологија на 2D и 3D формати, со детални слики кои го подобруваат планирањето на дијагнозата и третманот,обезбедувајќи да добиете најефективна нега.💻Зајакнете го вашето дентално здравје со напредна дијагностика🦷Правилната дијагноза е првиот чекор кон ефективен третман. Со Vatech, ние сме опремени да ви обезбедиме најточна, сеопфатна стоматолошка снимка.Без разлика дали ви треба панорамски приказ, детална 3D слика или цефалометриска анализа, ние ве покриваме.⏰Закажете ја вашата компјутерска томографија денес во Стомадент и искусете го следното ниво на стоматолошка дијагностичка грижа. Вашето здравје, безбедност и удобност се наши врвни приоритети.Резервирајте на:☎️ +389 70 322 264🌐www.stomadent.mk ... See More | Види повеќеSee Less | Види помалку
View on | Погледни на | Facebook