Контакт

Испратете ни порака

Пополнете ја контакт формата за закажување, а ние ќе ве контактираме за слободен термин:

  Како до нас

  +38932480370

  +38970322264

  aleksandar@stomadent.mk

  ул. Јаким Стојковски бр.7а, 2210 Пробиштип

  Calendar is loading...
  Powered by Booking Calendar
  captcha

  Контакт инфо

  ПЗУ СТОМАДЕНТ ул. Јаким Стојковски бр.7а, 2210 Пробиштип+389 32 480 370, +389 70 322 264aleksandar@stomadent.mk

  Работно време

  Понеделник-Петок09:00-13:00
  Понеделник-Петок17:00-20:00
  Сабота9:00-14:00