10 dental trends in the new 2021

MODERM MARKETING, as an agency specializing in medical and pharmaceutical marketing, is considered responsible to be constantly up to date with the latest trends in dentistry and what they would potentially mean for clients. 2020 is almost at the very end and with the new year (and the new decade) already in sight, it is time to review together only 10 of the modern trends in dentistry, more precisely those that could be applied in our country.

Read more

Teeth whitening with Opalescence™ Boost™

Opalescence ™ Boost ™ gel contains a special formula with 40% peroxide, which shows visible results only one hour after treatment!

Read more
Categories
Archives

3 days ago

Стомадент
🌟 Вовед во иднината на стоматолошката слика во Стомадент: компјутерскиот томограф Vatech🦷Во Стомадент го олеснуваме животот на нашите пациенти со најновата технологија за стоматолошка дијагностика. Нашата стоматолошка ординација е опремена со Vatech компјутеризиран томограф, најсовремен уред кој поставува нови стандарди во стоматолошкото снимање.🖥️Зошто да го изберете Vatech за вашата стоматолошка снимка?☑️Иновативен систем 3-во-1: Добијте сеопфатна дијагностика детална 3D слика, панорамски и цефалометриски способности - сите во еден уред.☑️1 скенирање, 2 слики: нашиот Vatech нуди неспоредлива ефикасност. ☑️Едно брзо скенирање обезбедува и КТ слика и слика за автоматска панорама, намалувајќи ја потребата за повеќекратно снимање.🖥️Висок квалитет на сликата: доживејте јасност како никогаш досега со SMART технологија на 2D и 3D формати, со детални слики кои го подобруваат планирањето на дијагнозата и третманот,обезбедувајќи да добиете најефективна нега.💻Зајакнете го вашето дентално здравје со напредна дијагностика🦷Правилната дијагноза е првиот чекор кон ефективен третман. Со Vatech, ние сме опремени да ви обезбедиме најточна, сеопфатна стоматолошка снимка.Без разлика дали ви треба панорамски приказ, детална 3D слика или цефалометриска анализа, ние ве покриваме.⏰Закажете ја вашата компјутерска томографија денес во Стомадент и искусете го следното ниво на стоматолошка дијагностичка грижа. Вашето здравје, безбедност и удобност се наши врвни приоритети.Резервирајте на:☎️ +389 70 322 264🌐www.stomadent.mk ... See More | Види повеќеSee Less | Види помалку
View on | Погледни на | Facebook