10 стоматолошки трендови во новата 2021 година

МОДЕРМ МАРКЕТИНГ, како агенција специјализирана за медицински и фармацевтски маркетинг, се смета одговорна да биде постојано во тек со најновите трендови во стоматологијата и она што тие потенцијално би значеле за клиентите. 2020 е речиси на самиот крај и со новата година (и новата деценија) веќе на повидок, време е заедно да прегледаме само 10 од современите трендови во стоматологијата, поточно оние кои би можеле да се применат и кај нас.

Прочитај повеќе

Избелување на забите со Opalescence™ Boost™

Opalescence™ Boost™ гелот содржи специјална формула со 40% пероксид, кој покажува видливи резултати само еден час по третманот!

Прочитај повеќе
Категории
Архиви

22 hours ago

Стомадент
Резервирањето на вашиот пат до поздрава насмевка никогаш не било полесно! 📅✨⏱Во Стомадент, разбираме дека животот е брз, а понекогаш и вашето здравје на забите може да биде во последен план. 🦷👉Затоа, го направивме процесот на закажување термини што е можно побрз и без проблеми. Со флексибилно закажување, опции за онлајн резервации и помошен персонал подготвен да ви помогне, преземањето на тој чекор кон поздрава насмевка е на само еден клик.😁 ⭐️Не дозволувајте временските ограничувања или несигурности повеќе да го одложуваат вашето здравје на забите. Откријте колку е лесно да го одржувате вашето орално здравје со Стомадент.⏱👉Кликнете на линкот за да закажете го вашиот термин онлајн или јавете ни се денес. Од поздрава насмевка ве дели само еден термин!😁 Закажи тука:🌐: https://stomadent.mk/📱: +389 70 322 264 ... See More | Види повеќеSee Less | Види помалку
View on | Погледни на | Facebook