10 dental trends in the new 2021

MODERM MARKETING, as an agency specializing in medical and pharmaceutical marketing, is considered responsible to be constantly up to date with the latest trends in dentistry and what they would potentially mean for clients. 2020 is almost at the very end and with the new year (and the new decade) already in sight, it is time to review together only 10 of the modern trends in dentistry, more precisely those that could be applied in our country.

Read more

Teeth whitening with Opalescence™ Boost™

Opalescence ™ Boost ™ gel contains a special formula with 40% peroxide, which shows visible results only one hour after treatment!

Read more
Categories
Archives

2 days ago

Стомадент
🦷ДЕНТОФОБИЈА е интензивен страв и анксиозност од посета на стоматолог, што води до избегнување на грижата за своето дентално здравје и последично, сериозни нарушувања во оралното здравје.ℹМногу луѓе ширум светот чувствуваат страв од посета на стоматолог. Во стоматолошка ординација Стомадент нудиме најдобра стоматолошка услуга на пациентите користејќи го долгогодишното искуство, најсовремена опрема и потврдени тераписки постапки кои помагаат да се надмине стравот од стоматолог.Доколку се соочувате со дентофобија, обидете се да ги примените следните совети:➡Најдете стоматолог на кој му верувате: Добриот однос со вашиот стоматолог може да направи разлика во намалувањето на забната анксиозност.➡Разговарајте за вашите стравови со вашиот стоматолог: Комуникацијата е клучна за надминување на стоматолошката анксиозност. Кажете му на вашиот стоматолог за вашите стравови и побарајте помош од нив за да ги решите.➡Одвлекување на вниманието: Одвлекување на вниманието за време на посетата, како што се слушање музика или носење пријател, може да ви помогне.➡Регуларните и чести посети, дури и почнувајќи само од обичен преглед, може да се одлична и постепена припрема пред некоја поголема интервенција.➡Поддршка: Разговорот со советник, група за поддршка или сакана личност може да ви помогне да ги надминете за вашиот страв од стоматолог.📆 Закажи термин ⏰🌐:https://stomadent.mk/📱: +389 70 322 264🦷 Стомадент - дизајнираме неодоливи насмевки! 😃 ... See More | Види повеќеSee Less | Види помалку
View on | Погледни на | Facebook