Добредојдовте

Вашата здравствена состојба се рефлектира преку вашата насмевка. Постигнување и одржување на здрава и убава насмевка е приоритет број еден во нашата работа.

 

Со современата стоматологија речиси секој недостаток на вашите заби и вашата насмевка може да биде корегиран. Сето ова во комбинација со најсовремените апарати и материјали во стоматолошката пракса кои што ние ги нудиме се гаранција за нашата работа. Ако сте уморни од криење на вашата насмевка од другите и посакувате да направите нешто добро за вашите заби, ние ви стоиме на располагање.

Закажи термин

Закажете термин за преглед на телефон: +38932480370, мобилен: +38970322264, или пополнете ја нашата контакт форма: