10 стоматолошки трендови во новата 2021 година

МОДЕРМ МАРКЕТИНГ, како агенција специјализирана за медицински и фармацевтски маркетинг, се смета одговорна да биде постојано во тек со најновите трендови во стоматологијата и она што тие потенцијално би значеле за клиентите. 2020 е речиси на самиот крај и со новата година (и новата деценија) веќе на повидок, време е заедно да прегледаме само 10 од современите трендови во стоматологијата, поточно оние кои би можеле да се применат и кај нас.

Прочитај повеќе

Избелување на забите со Opalescence™ Boost™

Opalescence™ Boost™ гелот содржи специјална формула со 40% пероксид, кој покажува видливи резултати само еден час по третманот!

Прочитај повеќе
Категории
Архиви

2 days ago

Стомадент
🦷ДЕНТОФОБИЈА е интензивен страв и анксиозност од посета на стоматолог, што води до избегнување на грижата за своето дентално здравје и последично, сериозни нарушувања во оралното здравје.ℹМногу луѓе ширум светот чувствуваат страв од посета на стоматолог. Во стоматолошка ординација Стомадент нудиме најдобра стоматолошка услуга на пациентите користејќи го долгогодишното искуство, најсовремена опрема и потврдени тераписки постапки кои помагаат да се надмине стравот од стоматолог.Доколку се соочувате со дентофобија, обидете се да ги примените следните совети:➡Најдете стоматолог на кој му верувате: Добриот однос со вашиот стоматолог може да направи разлика во намалувањето на забната анксиозност.➡Разговарајте за вашите стравови со вашиот стоматолог: Комуникацијата е клучна за надминување на стоматолошката анксиозност. Кажете му на вашиот стоматолог за вашите стравови и побарајте помош од нив за да ги решите.➡Одвлекување на вниманието: Одвлекување на вниманието за време на посетата, како што се слушање музика или носење пријател, може да ви помогне.➡Регуларните и чести посети, дури и почнувајќи само од обичен преглед, може да се одлична и постепена припрема пред некоја поголема интервенција.➡Поддршка: Разговорот со советник, група за поддршка или сакана личност може да ви помогне да ги надминете за вашиот страв од стоматолог.📆 Закажи термин ⏰🌐:https://stomadent.mk/📱: +389 70 322 264🦷 Стомадент - дизајнираме неодоливи насмевки! 😃 ... See More | Види повеќеSee Less | Види помалку
View on | Погледни на | Facebook